15 Haziran 2013 Cumartesi

Yoruma gerek var mı?

Arkadaşlar;
Aşağıya yazdıklarımın tamamını okuyunuz ve intikamın ne demek olduğunu, nasıl kindar olunduğunu bütün çıplaklığıyla algılayınız.

*****23 Mart 2003 tarihinde Hükümeti Kurdu
*****2004 yılında konuyla ilgili Anayasa değişikliği teklifinin TBMM tarafından kabul edilmesiyle, Devlet Güvenlik Mahkemeleri (DGM) kaldırılmıştır.
*****2004 yılı Cesaret karakteri ödülü - Amerikan Yahudi Komitesi

Erdoğan Tarihi

12 Aralık 1997 tarihinde ****Siirt'te düzenlenen bir mitingde**** yaptığı konuşma nedeniyle Diyarbakır *****DGM Savcılığının "halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği"***** gerekçesiyle açtığı davada Türk Ceza Kanununun 312. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bir kaç yıl sonra;

Seçimlerde Siirt milletvekili seçilen Fadıl Akgündüz'ün milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından Siirt'teki seçimlerin tekrar edilmesi kararlaştırıldı. Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ilk sıradaki adayı Mervan Gül'ün adaylıktan çekilmesi ile Erdoğan partinin birinci adayı olarak *****Siirt seçimlerine girdi***** ve oyların %85'ini alarak kazandı. Erdoğan'ın milletvekili seçilmesinin ardından başbakan Abdullah Gül, Erdoğan'ın başbakan olması için Cumhurbaşkanı Sezer'e istifasını sundu. Sezer bu kez hükümeti kurma görevini Erdoğan'a verdi ve genel seçimlerden yaklaşık üç ay sonra Erdoğan başkanlığında 59. Hükümet kuruldu.

Yoruma gerek var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder