31 Ağustos 2013 Cumartesi

Tayyip'in Suriye Oyunu

900 kilometrelik sınırımız kan gölüne dönmüş durumda. El-Kaidesinden, Özgür Sıçanlar Ordusuna, Mossad Ajanlarından, Hizbullaha, Suriye Ordusundan, Pkksına kimin elinin kimin cebinde olduğu belirsiz bir iç savaş yaşanıyor Suriye'de.

Kocaları öldürülen kadınlara mülteci kamplarında, kendi mahallelerinde, göç yollarında tecavüz ediliyor, genç kızlar toplanıp Kuveyt emirlerine birer mal gibi satılıyor, küçük çocuklar annesiz babasız, açlık baş gösteriyor, pislik ve hastalıkla boğuşuyorlar.

Bunların hiç birini hak etmeyen bir Suriye halkı, oyuncuların zar atmasını bekliyor, kaderlerini değiştirecek güçleri yok iç savaştalar. Yığınaklar yapılıyor, uçak gemileri Akdeniz'e geldi, Patriotlar aylar öncesinden Türkiye'ye yerleştirildi, Ruslar tepkili onlarda denizlerde, İngiliz ve Fransız halkı sokaklara indi, biz bu yalanı daha önce Irak'ta gördük kimyasal silah oyununa gelmeyiz diyor.

İşte bu iç savaşın baş oyuncusu ABD, ama savaşın yıldızı Tayyip. Hani okey masasında oynarken telefonun çalar 5-10 dk bir yerlere gidecek olursun, yerine yancı bakar. İşte ABD asıl oyuncu yancısı da Tayyip.

El-Kaide'yi 2,5 yıldır besliyor el altından, onları mit ajanlarıyla antremanlıyor. Paralar Suudilerden geliyor, silahlar ve eğitim Tayyip'in sisteminden. Ortalık karma karışık, strateji yapılamaz bir hal aldı, yancı elindeki okeyi yana attı. Yetiş ABD diyor şimdi, gel de bu oyunu kurtar.

Mursi indirildiğinde ABD'ye çatan Tayyip nerede? Şimdi gel buraya Suriye'yi temizle diyen Tayyip nerede?

Ve onun alimleri gazete köşelerinde, bu ümmet olmadı gelin biz yeni bir ümmet dizayn edelim demeye başladılar. Müslümanlar birbirini öldürüyor, buna lafınız ne zaman olacak? Ey Tayyip sen ne zaman doğru iş yapacaksın? Hiç bir zaman...

Bunların hayali sünni bir Osmanlı kurmaktı en başından beri, ABD ise buralardaki enerjiyi istiyor. Şimdi Suriye'deki Şii halkı katlediyorlar bir iç savaşla, mezhepler savaşıyor, hani geçenlerde medeniyetler ittifak ediyordu ya, küffarla ittfak gelsin paralar, Şii mi kes kafasını.. Bu Tayyip gitmeden bu iş düzelmez zaten..

Tayyip derken birisi sandınız siz ama o bir topluluk,
T-ürkiye
A-hlaksızlık
Y-ancılık
Y-iyicilik ve
İ-rtica
P-artisi.. Tayyip.. AKPKK gibi bişey bu işte, daha az üyesi var, eş dost Amerika'dan bir şeyh falan var yani..

Senin hayalini kurduğun Osmanlı'da güzel bir laf vardır Tayyip, Şark Kurnazı derler senin gibilerine, kafası basmadan fikir üretir, yüzer kuyruğuna gelir bi bakar içeri girmiştir ;)

Haydi eyvallah..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder